Dress like the locals

Sometimes I think it’s fun to travel noticed as a tourist because the locals can be very curious and start to chat with you. But depend on where you are the locals can make you feel like an alien by staring at you…all the time. They are curious, but all the staring at you all the time can get easily uncomfortable! So sometimes it’s good to blend in with the crowd. Since I’m asian I can travel in asia without getting noticed. Even in northern India or in Japan they thought I was one of them. And it has happened aswell in central america that people has misstaken me for a mexican for exemple. But I get revealed sometimes that I’m not one of them by the way I’m dressed. So the best way to camouflage yourself is to dress like the locals! Ok, if you are almost two meter tall like my husband it’s hard not to get notice no matter how good you look in kimono!

Ibland tycker jag att det är kul att resa och ser ut som en riktig turist för att lokalbefolkningen kan vara väldig nyfikna och börjar prata med en. Sen beror det på var du befinner dig och ibland kan lokalbefolkningen visa sin nyfikhet genom att stirra på dig…hela tiden och det kan lätt bli obekvämt! Så ibland är det skönt att kunna smälta in i mängden. Eftersom jag är asiatisk är det lätt att resa obemärkt i asien. I norra indien och även i japan har man trott att jag tillhör samma land. Det har också faktis hänt att i centrala amerika har man tagit mig för en mexikansk. Men ibland blir jag avslöjad genom mitt sätt att klä mig så det bästa sättet att verkligen smälta in i miljön är att klä sig som lokalbefolkningen! Ok, om man är nästan två meter lång som min man så hjälper det inte hur snygg man än är i en kimono!

In India wearing a sari.

 

In Japan wearing kimono, cosplay as a maid and a samurai warrior.


 

Tibetan chupa dress and nepalese sherpa dress.


Thai countryside style of clothing.

Australian stingersuit!😂

Advertisements

2 thoughts on “Dress like the locals”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s